Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka z młodej kapusty i marchewki. Świetny dodatek do dań obiadowych i potraw z grilla. Robi się ją bardzo prosto, a sam proces przygotowania zajmie Wam dosłownie chwilę. Surówkę można rozrobić z majonezem lub skropić sokiem z cytryny i oliwą. W obu wersjach smakuje rewelacyjnie.
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1257
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1625
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1257
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1625
Składniki
Kapustę umyj, ususz i drobno poszatkuj. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki opłucz, osusz i drobno posiekaj. Składniki przełóż do miski. Dopraw solą i pieprzem.
Surówkę z młodej kapusty połącz z majonezem i jogurtem naturalnym lub z sokiem z cytryny i oliwą.