Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie chrupiąca, lekko kwaskowa i aromatyczna za sprawą czosnkowego sosu . Nadaje się do dań mięsnych, ale znakomicie smakuję np. z pieczonymi ziemniakami. Jest również idealnym dodatkiem do kanapek
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Do miseczki wlać olej i dodawać kroplami sok z cytryny cały czas mieszając, dodać cukier, sól, pieprz i wyciśnięty przez praskę czosnek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Kapustę drobno poszatkować, pomidor i rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać szczypiorek i wymieszać wszystko dokładnie z sosem.