Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkim znana, ale odrobinę odmieniona surówka obiadowa z jabłka i marchewki, która jest prosta i szybka w przygotowaniu, a co najważniejsze smaczna, zdrowa i niedroga :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 152
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Obrane marchewki i jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach i skrapiamy octem jabłkowym. Następnie dodajemy delikatny majonez oraz śmietanę i doprawiamy wszystko solą, pieprzem i szczyptą cukru brzozowego. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)