Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza do obiadku!!!!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 235
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 235
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Składniki
Kapustę raz wypłukać (jeśli jest bardzo kwaśna) odcisnąć nadmiar wody.Przełożyć do miski.Marchewki zetrzeć na tarce na dużych oczkach.Cebulę pokroić na drobną kostkę.Wszystko dodać do kapusty.Na koniec dodać olej,sól,pieprz.Wszystko dokładnie wymieszać.SMACZNEGO!!!