Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem w jogurtowo-majonezowym sosie. Klasyk do obiadu
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 419
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 419
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85655
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Kapustę drobno pokroić, białe części dokładnie posiekać na cienkie paseczki. Przełożyć do miski, posolić i ugnieść ręką. Odstawić na 15 minut a następnie odcisnąć i odlać wodę. Marchewkę zetrzeć na drobnej tarce, jabłka na grubej i dodać do kapusty. Cebulkę pokroić w kosteczkę, przełożyć do pozostałych składników.
Składniki sosu wymieszać w misce, zalać sałatkę i ostawić do lodówki, żeby się przegryzły.