Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta, chrupiąca do obiadu idealna.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Por kroimy w wzdłuż na ćwiartki, a potem na paseczki. Zalewamy wrzątkiem na kilka minut, odcedzamy i polewamy obficie zimną wodą. Schłodzony por odciskamy z nadmiaru wody. Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Pomidora kroimy w drobną kostkę. Warzywa wrzucamy do miski, dodajemy do nich koperek, śmietanę, pieprz i sól.
Wszystko dokładnie ze sobą łączymy. Podajemy do obiadu zaraz po przygotowaniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))