Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybką surówkę na bazie kapusty pekińskiej. Takie surówki mają to do siebie, że można je zrobić praktycznie ze wszystkiego ;) Oto moja kombinacja smakowa. Stanowi idealny dodatek do jesiennych i zimowych obiadów.
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie babeczki z dodatkiem serka danio. Różne smaki serka sprawią...
Odsłon: 13377
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie babeczki z dodatkiem serka danio. Różne smaki serka sprawią...
Odsłon: 13377
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować. Warzywa myjemy. Marchewkę obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach i dorzucamy do kapusty. Ogórka kroimy w półksiężyce, a rzodkiewkę w plasterki. Warzywa doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę do lodówki. Smacznego ;)