Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super prosta surowka do obiadu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 148
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 148
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Kapuste kroimy w cienkie paski, dodajemy cebule drobno poszatkowana w kostke, nastepnie dodajemy starta marchewke i jablko na tarce ( scieramy je na duzych oczkach). Doprawiamy to sola i pieprzem dodajac sok z pomaranczy i olej. Na koniec dodajemy sieza posiekana pietruszke i wstawiamy na 10 minut do lodoiwki. Salatka jest naprawde dobra a przy tym zawiera mnostwo witamin.