Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna surówka z kapusty kiszonej. Przygotujesz ją zaledwie w kilkanaście minut, wystarczy pokroić warzywa , doprawić i wymieszać. Surówkę polecam jako dodatek obiadowy do ryby, drobiu , żeberek czy innego gatunku mięsa. Polecam
miska, deska do krojenia, nóż, łyżka, tarka,
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Składniki
Kapustę przełożyć do większej miski, można drobniej pokroić jeżeli jest taka potrzeba. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych , umyć , osuszyć i pokroić w kostkę, rzodkiewki oraz białą rzepę pokroić w pół plasterki , cebulę po obraniu pokroić w drobną kostkę , jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dodać do kapusty , doprawić do smaku pieprzem i solą, opcjonalnie szczyptą cukru dodać oliwę i wymieszać do połączenia składników. Smacznego
Gotowa surówka do podania.