Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiąca. Czerwona kapusta, bogactwo witaminy B1 i kolorowe papryki, wszystko wymieszane w sosie ananasowym z cytryną. Idealna do pieczonych mięs, zapiekanek.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2109
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 959
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 204
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20973
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2109
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 959
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 204
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20973
Składniki
Kapustę i papryki opłukać. Kapustę pozbawić głąba, papryki gniazd nasiennych.
Wszystko szatkujemy w plastry. Ja kroiłam w robocie kuchennym. Sos. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą i polewamy surówkę. Surówkę można jeść po lekkim 10-15 minutowym przegryzieniu się smaków, ale najlepiej smakuje po kilku godzinach spędzonych w lodówce.