Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla miłośników białej rzodkwi, dla miłośników prostoty i ogólnie "zieleniny" :D Świetny dodatek do obiadu!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 343
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 343
Składniki
Rzodkiew oczyściłam ze skórki i starłam na tarce o grubych oczkach.
Szczypiorek drobno pokroiłam. Szczypiorku można dodać wedle upodobania. Tak samo jak i innych składników surówki.
Do startej rzodkwi i posiekanego szczypiorku dodałam śmietanę i przyprawiłam do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko porządnie wymieszałam.
Podawałam jako dodatek do obiadu. Polecam! Smaczna, szybka i niedroga surówka!