Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszą ulubiona surówka do mięsa i ryby
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 656
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 134
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 656
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 134
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Składniki
Z kapusty usuń wierzchnie liście i pokrój w paski lub poszatkuj na mandolinie. Posyp solą i odstaw na 2 godziny.
Cebule obierz pokrój w kostkę, marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach, koperek posiekaj.
Kapustę odciśnij, dodaj cebulę, koperek i marchewkę, wymieszaj. Następnie dodaj majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły .