Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 212
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 212
Składniki
Wszystkie warzywa obrać i umyć. Kapustę poszatkować drobno. Marchew,pietruszkę i seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki wymieszać z misce dodając majonez (ilość wg uznania.Ja dodaję tylko tyle by połączyć składniki) Doprawić do smaku pieprzem i solą i odstawić na około 30 minut do "przegryzienia" smaków.Smacznego :)