Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną wiosenną surówkę z młodej kapusty, idealna do obiadu czy dań z grilla. Zapraszam serdecznie na krótki film z przepisem.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 21
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 21
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Składniki
Kapustę kroimy na ćwiartki, wykrawamy głąba, następnie szatkujemy i przekładamy do większej miski, dorzucamy posiekaną natkę pietruszki i pokrojone w plasterki pomidorki, wlewamy olej, ocet, dorzucamy cukier, sól i pieprz do smaku. Całość dokładnie mieszamy i pyszna surówka gotowa !!! Smacznego :-)