Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,szybka i mało kaloryczna suróweczka do obiadu lub do samego zajadania. Bardzo polecam.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Umyte warzywa kroimy w talarki lub kostkę.Jabłko ucieramy na grubym oczku tarła. Pokrojone warzywa solimy łyżeczką soli,odstawiamy by puściły nadmiar soku. Sok odlewamy po 15 min.i doprawiamy do smaku śmietaną lub jogurtem i pieprzem. Surówka wspaniale nadaje się do mięsa, do obiadu lub do kanapek. Bardzo polecam.
Smacznego życzę!