Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień już dobrze się zadomowiła, przynosząc coraz krótsze i chłodniejsze dni. Dlatego proponuje Wam dzisiaj pyszną, pełną witamin i z rozgrzewającym sosem surówkę z dwóch rodzajów kapusty. Surówka ta fantastycznie będzie się komponować z daniami rybnymi lub mięsnymi.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5848
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 86
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 56
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5848
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 86
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 56
Składniki
Wszystkie składniki na sos wymieszać i dodać starty imbir. Kapustę poszatkować i przełożyć do dużej miski. Do kapusty dodać pokrojoną w paseczki paprykę, startą na dużych oczkach marchewkę, kiełki i posiekaną kolendrę. Całość delikatnie wymieszać.
Surówkę zalać przygotowanym wcześnie sosem i mieszając połączyć sos z surówką. Jeśli surówka jest za mało słona można ją dosolić. Smacznego!