Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonale pasuje do dań mięsnych. Ma charakterystyczny ostro-słodki smak.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w małą kostkę. Ogórki również obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Koperek drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do miseczki i mieszamy. Z octu winnego, miodu, oliwy, soli i ostrej papryki przygotowujemy sos i dodajemy do pozostałych składników. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min. by smaki się przegryzły - w tym czasie surówkę kilkakrotnie mieszamy.