Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa jedzmy jak najczęściej, taka surówka będzie doskonałym uzupełnieniem obiadu.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy i dokładnie ugniatamy ręką. Dodajemy starte na tarce jabłko i posiekaną szalotkę. Oliwę mieszamy z sokiem cytrynowym i wlewamy do kapusty. Doprawiamy do smaku solą, pierzem i ewentualnie cukrem.