Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka w przygotowaniu surówka obiadowa idealna do dań mięsnych rybnych i do grilla.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Składniki
Ogórki i cebulę pokrój cienko zasyp solą i zostaw na pół godziny.Następnie odciśnij i wodę z ogórków wlej do osobnej miseczki.Paprykę pokrój w cienkie paski.Wodę wymieszaj z przyprawami octem, sokiem z cytryny i przeciśniętym czosnkiem.Wszystkie składniki razem wymieszaj wstaw do lodówki na godzinę.Przed podaniem wierzch posyp słodka papryką w proszku.Smacznego.