Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w przygotowaniu surówka z wykorzystaniem warzyw sezonowych idealna do dań mięsnych oraz rybnych.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 62
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 62
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Składniki
Warzywa opłukaj , marchewkę i jabłka obierz. Cukinię , marchew, jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach, cebulę pokrój w kostkę , czosnek przeciśnij przez praskę, koperek posiekaj. Wszystko dokładnie wymieszaj dopraw solą i pieprzem.
Składniki na sos połącz ze sobą dodaj do surówki. Wszystko dokładnie wymieszaj wierzch posyp koperkiem. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.