Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka Coleslaw z białej kapusty z dodatkiem marchewki, jabłek, żurawiny oraz płatków z migdałów z sosem.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2545
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 133
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 276
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 427
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2545
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 133
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 276
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 427
Składniki
1. Kapustę białą szatkujemy w cieniutkie paseczki. Solimy i odstawiamy aby kapustą zmiękła. 2. Marchewkę oraz jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Przygotowujemy sos do surówki z majonezu, octu jabłkowego i miodu. 4. Mieszamy kapustę z startą marchewką i jabłkiem. Dodajemy żurawinę i płatki z migdałów. 5. Przed podaniem polewamy sosem i mieszamy dokładnie. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.