Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka i przepyszna surówka. Idealna jako dodatek obiadowy ale wybornie smakuje także sama.
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 35
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 35
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Z kapusty ściągnąć wierzchnie liście i wydrążyć głąb. Kapustę drobno poszatkować. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobno pokroić. Kapustę, marchew i cebulę połączyć i wymieszać.
W osobnym naczyniu wymieszać mleko z majonezem, dodać cukier puder, ocet i sok z cytryny,wymieszać. Na sam koniec sos doprawić do smaku solą i pieprzem.
Warzywa połączyć z sosem i wymieszać. Gotową surówkę włożyć do lodówki na minimum 2 godziny a najlepiej na całą noc do przegryzienia się. Smacznego ;)