Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajeczna, warstwowa - pysznie smakuje i pięknie się prezentuje :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Por pokrój na krążki i sparz na sitku gorącą wodą
Ser zółty zetrzyj na grubym tarle
Paprykę pokrój w drobną kostkę, a jajka w plasterki
Sos: wymieszaj majonez, musztardę, sól i pieprz w proporcjach jakie odpowiadają Twojemu podniebieniu :)
W przezroczystej misce na samym dnie ułóż połowę kukurydzy, posyp ją połową pora i wyłóż nieco sosu, następnie wyłóż połowę sera i ponów warstwy. Na samym końcu wyłóż paprykę, ponownie sos, a na samej górze plasterki jajek.
Smacznego! Styczeń 2010r.