Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie buraczków ze śledziem zawsze się sprawdzi
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 93
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 45
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 93
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 323
Składniki
Buraki ugotować w mundurkach do miękkości. W osobnym garnku ugotować ziemniaki. Odcedzić i wystudzić, obrać ze skórki.
Wystudzone warzywa pokroić na spore kawałki. Ogórki pokroić w talarki, filety śledziowe w paski, szczypiorek i koperek posiekać. Wszystko wrzucić do dużej miski, dodać crème fraîche, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.