Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z warzywami i serowym sosem. Pyszna i kolorowa.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1752
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 21
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1823
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1752
Składniki
Składniki na sos mieszamy. Jajka gotujemy na twardo. Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy ok 3-4 minuty (powinien być twardy i jędrny). Szparagi gotujemy w pozycji pionowej ok 8 minut. Kilka główek zostawiamy do dekoracji, resztę szparagów kroimy na mniejsze kawałki. Pomidory kroimy w połówki lub ćwiartki. Wszystkie warzywa mieszamy, dodajemy sos, ewentualnie doprawiamy do smaku, dekorujemy główkami szparagów. Sałatka najlepiej smakuje schłodzona.