Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Zielony groszek mrożony zalać wrzątkiem i pozostawić tak na kilka minut. Nie gotować. Groszek będzie jędrny i zachowa piękny zielony kolor. Osączyć na sicie i przełożyć do salaterki. Płaty śledziowe wymoczyć w wodzie lub w mleku ok 2 godziny. Osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić w drobną kostkę. Umieścić w salaterce. Skropić sokiem z cytryny. Dodać kapary, natkę pietruszki, szczypiorek, majonez, śmietanę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Serwować na krakersach. Smacznego.