Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka o intensywnym smaku
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 230
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 230
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Składniki
Kupione śledzie gajowego (czyli z pieczarkami) wyłożyłam na sitko, aby odciekł olej. Pokroiłam je drobno (razem z pieczarkami) i dodałam do poszatkowanej kapusty pekińskiej, papryki czerwonej i małej ilości cebuli. Śledź zapewnia tak intensywny smak, że nie dodawałam już żadnych przypraw.