Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i pyszne
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 73
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 806
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 73
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 806
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w drobiutka kosteczke przyprawiamy przyprawa kebeb-gyros i podsmarzamy na patelni na niewielkiej ilosci oleju ,az do zarumienienia sie .odstawiamy do schlodzenia.
szatkujemy kapuste pekińska , dodajemy fasole oplukana w cedzaku, groszek, kukurydze, papryke czerwona pokrojona drobiutko , kruszymy makaron z zupek chinskich bardzo drobno , przyprawy z zupek chińskich równiez dodajemy ( tylko te sypkie) , ostudzona piers z kurczaka i majonez , doprawiamy do smaku sola i pieprzem