Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe połączenie słodyczy winogron oraz ostrości sera pleśniowego.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 129
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 34
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 81
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 129
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 34
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 81
Składniki
Filet z kurczaka pokroić na małe kawałki i usmażyć z ulubionymi przyprawami.
Winogrona przekroić na pół i usunąć pestki.
Do miski wsypać liście rukoli. Wyłożyć na nie pokruszone w palcach kawałki serów. Następnie dodać kurczaka i winogrona. Całość posypać prażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i polać olejem lnianym (można zastosować oliwę).