Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie ziemniaków, jajek, wędzonego pstrąga, ogórków konserwowych i sosu jogurtowo-chrzanowego, spróbujcie sami:)
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3143
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 246
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3143
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 246
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Jajka gotujemy i obieramy.
Ostudzone ziemniaki, ugotowane jajka, ogórki, szalotkę i pstrąga kroimy w kosteczkę. Delikatnie mieszamy.
Do jogurtu dodajemy chrzan, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Gotowym sosem zalewamy składniki sałatki i delikatnie mieszamy. Schładzamy przez około 15 minut w lodówce. SMACZNEGO:)