Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna, królowa sałatek zrobiona z ugotowanych i pokrojonych w kostkę warzyw i jajek. Doprawiona solą i ziołowym pieprzem, musztardą i majonezem, całość dobrze wymieszaną.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 116
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 18
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 60
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 116
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 18
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 60
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew myjemy, gotujemy w skórkach do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek i kroimy w kostkę. W między czasie gotujemy jajka. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek, ogórki kiszone i por również kroimy w kostkę. Groszek zielony wysypujemy na sitko w celu osączenia. Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, dodajemy 6 łyżek oliwy z pestek winogrona i mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i dalej mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy musztardę i majonez, ponownie mieszamy. Sałatkę podajemy z pieczywem. Smacznego !!!