Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka podana w ciekawy sposób powinna zachwycić każdego ;)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 57
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1659
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 57
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1659
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Składniki
Na dnie szklanek układamy warstwę z odcedzonego i pokrojonego selera, po czym nakładamy rozdrobnionego tuńczyka. Na ryby dajemy odcedzoną fasolkę i pokrojone jaja ugotowane na twardo. Następnie odcedzony groszek i pokrojone grzybki.
Majonez łączymy z jogurtem, musztardą i przyprawami. Gotową sałatkę zalewamy sosem. Przed podaniem należy przez kilka godzin schłodzić w lodówce. Smacznego!