Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie tuńczyka, sezamu i słodkich suszonych jagód.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Sezam upraż na patelni. W międzyczasie umyj sałatę i pomidory. Osusz je, pomidory pokrój na połówki a sałatę porwij na kawałki. Warzywa włóż do miski.
Do sałatki dodaj tuńczyka, suszone jagody i suszoną żurawinę. Następnie posyp wszystko wcześniej uprażonym sezamem. Sałatkę polej oliwą i olejem sezamowym.