Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka uwielbiam ją z tą rybą ma fajny smak. Można odmienić sobie tradycyjną i spróbować coś innego.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 75
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 81
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 289
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 75
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 81
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 289
Składniki
Ryż myjemy, gotujemy na półmiękko, odcedzamy i studzimy. Paprykę czerwoną, ogórki kiszone i jajka ugotowane na twardo kroimy w kostkę. Pokrojone warzywa mieszamy z zimnym ryżem i rozdrobnionym tuńczykiem. Wszystko mieszamy ze śmietaną lub jak ktoś woli majonezem i przyprawiamy do smaku pieprzem i solą.