Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i prosta sałatka z tuńczykiem
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 70
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1699
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 70
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1699
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Składniki
ryż ugotować ostudzić,jajka ugotować i pokroić w kostkę,ogórka umyc i pokroić w kostkę,paprykę oczyścić i pokroić w kostkę,kukurydzę i groszek odsączyć i wypa do pozostałych składników,tuńczyka odsączyc z sosu i dodać do reszty dodac dwie łyzki majonezu posolić i popiepszyc do smaku wymieszać schłodzić i gotowe. SMACZNEGO!