Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sklepach pojawiły się truskawki, nieco drogie ale czego się nie robi aby poczuć ten słodki smak lata.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 365
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 365
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
Oba serki mieszamy ze sobą i z ilości wielkości łyżeczki formujemy kuleczki które obtaczamy w rozdrobnionych pistacjach. Jeśli sałatkę przygotowujemy wcześniej to w takiej postaci przechowujemy je w lodówce.
Z miodu, oliwy z oliwek, soku z cytryny i odrobiny pieprzu robimy dip miodowy którym polewamy mix sałat. wymieszaną sałatę z dipem przekładamy na talerz następnie na nią układamy kawałki truskawek oraz przygotowane wcześniej serowe kuleczki w pistacjach. Sałatkę podajemy od razu.