Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortelloni z szynką prosciutto, rukola, suszone pomidory, kukurydza i pieczeń z indyka. Wszystko polane doskonałym sosem i posypane prażonymi pestkami słonecznika.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Tortelloni ugotować w osolonej wodzie. Kukurydzę przepłukać i osączyć. Rukolę przepłukać. Suszone pomidory i pieczeń z indyka pokroić w kostkę. Pestki słonecznika uprażyć. Składniki sosu dobrze wymieszać w szklance lub słoiczku. Wszystkie składniki ułożyć w salaterce, polać sosem.