Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaki (persymona) to egzotyczny owoc, który pasuje do sałatek owocowych i warzywnych. Świetnie komponuje się ze słoną szynką parmeńską.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 86
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5488
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 665
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 86
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5488
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 665
Składniki
Pomidory koktajlowe kroimy na połówki. Pomidory suszone, ogórki, paprykę i oliwki kroimy w plasterki. Szynkę parmeńską kroimy na mniejsze kawałki. Kaki obieramy, kroimy w plasterki. Olej mieszamy z sosem. Wszystkie składniki sałatki łączymy (można zostawić kawałek persymony do dekoracji). Sałatkę podajemy schłodzoną.