Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na obiad lub kolację. Można przygotować godzinę przed podaniem.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 124
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 124
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Łodygi selera obrać z włókien, pokroić w cienkie krążki. Jabłko obrać, pokroić na cienkie plastry, lekko skropić cytryną. Pestki słonecznika uprażyć na patelni, ostudzić.
Wymieszać wszystkie składniki sałatki. Proporcje jogurtu naturalnego i majonezu można zmieniać wg własnych preferencji. Doprawić do smaku: solą, pieprzem i cukrem. Można podać od razu lub wstawić na godzinę do lodówki aby smaki się wymieszały. Smacznego i na zdrowie!