Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warstwowa, bardzo smaczna, prosta w przygotowaniu. Sałatka na pewno będzie fajnie się prezentować podczas karnawału na Waszych stołach i zaspokoi swoim smakiem nie jedno podniebienie.
szklana salaterka, nóż, łyżka, sitko, garnek,
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 749
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 749
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Por pokroić w półplasterki, sparzyć na sitku gorącą wodą. Po odsączeniu przełożyć do szklanej salaterki. Na por zetrzeć na dużych oczkach tarki roladę Ustrzycką. Jogurt grecki wymieszać z majonezem i połowę wylać na starty ser. Na sos wyłożyć pokrojoną w kostkę szynkę. Na szynkę rozsmarować keczup. Następnie ugotowane pokrojone w kostkę jajka, drugą połowę jogurtu z majonezem. Całość posypać posiekanym szczypiorkiem. Schłodzić w lodówce. Smacznego.