Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gorąco polecam , słatka jest , tania ,prosta i bardzo smaczna :)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 28
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 921
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 202
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 28
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 921
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 202
Składniki
Por umyc pod bierzącą wodą, pokroic w paski , blanszować we wrzącej wodzie aż nieco zmięknie . Jajka ugotowa na twardo , ostudzic , obarc , pokroic w kostkę. Por dokładnie osączyc na sicie , wymieszac z jakami i osączoną kukurydzą i majonezem . Doprawic przyprawą uniwersalną do potraw , wymieszać