Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalne witaminy najlepsze.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 169
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 218
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 169
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 218
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
Umyte, osuszone pomidory pokroić w grubą kostkę. Ogórka umyć, obrać i pokroić w podobną kostkę jak pomidory. Cebulę szlotkę pokroić w droną kostkę. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Pomieszać. Dodać olej lniany i ocet i ponownie pomieszać. Posypać po wierzchu posiekanymi listkami młodych buraków czerwonych lub natką pietruszki. Smacznego
Parapetowa uprawa buraka czerwonego. Polecam. Inne uprawy też pięknie wyglądają na parapecie. np różne zioła.