Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
Kupiłam mix sałat z rukolą. Do sałatki użyłam 100 g sałat. Pół małej, czerwonej cebuli pokroiłam w cienkie półtalarki. Pomarańczę okroiłam ze skórki. Z obranego owocu wykroiłam cząstki pomarańczy bez błonek. Każdą z cząstek przekroiłam na pół. Grubo posiekałam włoskie orzechy. Składniki ułożyłam luźno w salaterce. Czas na dressing: 3 łyżki oliwy, 1 łyżkę płynnego miodu, 1 łyżeczkę musztardy i szczyptę soli wymieszałam i polałam sałatkę.