Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonych buraczków może być podana do obiadu do wędlin na ciepło np do grilla lub wędlin na zimno . Smakuje wyśmienicie do chleba z masłem .
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Składniki
Buraczki gotujemy w skórkach w wodzie lub pieczemy zawinięte w folię aluminiową w piekarniku. Obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Dodajemy pokrojoną cebulę i resztę przypraw. Odstawiamy na 5 minut. Smacznego !!!!!!!!!!!!!!