Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makaronu ryżowego z owocami morza i chrupiącymi świeżymi warzywami.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 899
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 899
Składniki
Makaron ryżowy gotujemy zgodnie z instrukcją. Marchew ścinamy na cienkie paski (najlepiej obieraczką do warzyw). Cebulę kroimy w cienkie wiórka, a pomidory na ćwiartki. Owoce morza odcedzamy. Składniki na sos mieszamy i zalewamy nimi makaron, owoce morza i warzywa. Bardzo dokładnie mieszamy i odstawiamy na 5-10 minut. Przed podaniem można posypać świeżą kolendrą (ja już niestety nie miałam).