Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna. Łatwa do zrobienia z dostępnych składników.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Ogórki konserwowe osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić w półplasterki i przełożyć do salaterki. Dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę oraz osączoną na sicie kukurydzę. Dodać koperek, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszć. Polać oliwą i ponownie wymieszać. Sałatka gotowa. Smacznegi.