Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 120
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 24
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 68
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 120
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 24
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 68
Składniki
1- Ogórki, paprykę myjemy i kroimy z cebulą. 2- Do słoika wkładamy ziele, po dwa ziarenka pieprzu i po trochę gorczycy. Następnie ogórki, cebulę i paprykę 3- Składniki za zalewę uprzednio gotujemy i gotową zalewę wlewamy do słoiczków. Pasteryzujemy 20 minut.