Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 194
Składniki
mortadelę pokroić w zapałki, dodać pokrojone w kostkę ogórki i paprykę , pokrojoną w krążki cebulę . musztardę i wodę ze słoika z ogórków i z papryki . Wszystko wymieszać odstawić do lodówki na 1-godzinę . Można podawać na upalne dni z frytkami . PYCHA