Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka w przygotowaniu
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Składniki
Makaron gotujemy tj na instrukcji . W między czasie obieramy cebulę, kroimy w piórka. Obieramy awokado ,skrapiamy cytryna i kroimy w większą kostkę. Makaron odcedzamy i studzimy . W głębszych miskach lub talerzach układamy sałatę następnie dzielimy makaron .Dodajemy łososia, awokado ,cebulę . Sos: resztę soku z cytryny ,musztardę ,oliwę mieszamy z wodą do powstania sosou dodajemy posiekany koperek oraz przyprawy . Polewamy wcześniej przygotowana sałatkę.