Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomina sałatki podawane w pizzeriach albo innych barach z fast foodami:) Trochę ją odgapiłam, ale i tak jest pyszna:)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 875
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 875
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Najpierw oczyszczamy pierś z kurczaka, kroimy w drobne paseczki, solimy, pieprzymy i obtaczamy w curry. Tak przygotowanego kurczaczka smażymy, odsączamy i studzimy
Sałatę lodową kroimy lub drzemy na drobne kawałki i dorzucamy resztę składników. Zalewamy wszystko sosem vinegrette (przygotowanym wg instrukcji z paczki). Smacznego!